Professionals

SEQU is altijd op zoek naar gemotiveerde projectleiders en adviseurs die een hart hebben voor het werken bij de overheid en de leefbaarheid in gemeenten willen verbeteren. Wanneer je voor SEQU werkt dan maak je onderdeel uit van een team van ervaren deskundigen, dat elkaar scherp houdt, reflectie niet uit de weg gaat en voortdurend in ontwikkeling is. We onderscheiden ons van grote aanbieders door maatwerk te leveren. Dit doen we door het bieden van boeiende en uitdagende opdrachten en je een passend coachings-pakket aan te reiken waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

We staan voor een goede match tussen opdracht en professional en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat verwachten we van onszelf, van onze opdrachtgevers en van onze professionals: kwaliteit in het werk dat je levert en de kwaliteit om complexe vraagstukken aan te pakken en jezelf te blijven ontwikkelen.

SEQU biedt verschillende soorten contracten aan:

Tijdelijk dienstverband

Je wordt vanuit SEQU gedetacheerd bij één of meerdere opdrachtgevers voor het uitvoeren van projecten, adviesvraagstukken of interim management klussen binnen de (semi) overheid.

ZZP

SEQU treedt op als intermediair en zorgt voor uitdagende opdrachten die we via ons netwerk binnenhalen en door jou als ZZP’er worden uitgevoerd. Je maakt afspraken met SEQU (middels een modelovereenkomst) waardoor je onderdeel uitmaakt van ons team, zonder dat er sprake is van een formele arbeidsrelatie. SEQU zorgt voor de bemiddeling tussen de opdrachtgever en jou als ZZP’er. Verder ben je zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de opdracht en het regelen van je (sociale) zekerheden.

SEQU kent naast deze contracten diverse aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Interesse? Neem voor meer informatie en een kennismakingsgesprek contact met ons op.

TOP